Tarieven & Consulten

Verloop consult

Na een persoonlijke kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van jouw klacht(en) of vraag. Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag anders willen? Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken / blokkades zitten en wat je nodig hebt om dit op te lossen. Voor meer informatie over de methoden die ik gebruik, klik hier

Tarieven

Coaching / therapie

Consult, 60-70 minuten:  € 97,50

Vraaginbrenger bij een opstelling: € 130,00

Representant bij een opstelling: € 15,00

Verbroken verbinding massage, 70 minuten: € 97,50

Reiki, 70 minuten: € 97,50

Bach Bloesem remedie i.c.m. behandeling: €15,00

Bach bloesem remedie los: € 20,00De behandelingen worden gezien als alternatieve geneeswijze en niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de persoon en de klacht. Gemiddeld zijn dat twee tot vier consulten en merk je al vrij snel dat er dingen veranderen. We bekijken daarom aan het eind van elk consult of er nog een vervolg nodig is. Tussen elk consult zit ongeveer vier weken.

Van belang

Door vooraf onderstaand behandelovereenkomst in te vullen kan tijdens de eerste afspraak direct worden gestart met de hulpvraag.
Behandelovereenkomst kinderen tot 16 jaar
Behandelovereenkomst vanaf 16 jaar en volwassenen

Voor de algemene voorwaarden en de privacyverklaring klik hier.

Bij verhindering graag 24 uur van tevoren annuleren, bij voorkeur telefonisch. Daarna ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Locatie

De consulten vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis.


Eigen Wijsz

Wil je een afspraak maken of wil je weten wat ik voor jou of je kind kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

Aangesloten bij

       

Praktijkadres

Meijldoorn 1
5482 SG Schijndel
Telefoon: 06 41731135
E-mail: info@praktijkeigenwijsz.nl