Werkwijze

Hoe verloopt een consult?

Na een persoonlijke kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van jouw klacht(en) of vraag. Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag anders willen? Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je nodig hebt om dit op te lossen. Voor meer informatie over NEI therapie en de methoden die ik gebruik, klik hier.

Een consult duurt gemiddeld een uur.  

Bij kinderen is de eerste afspraak alleen met de ouder(s). De behandeling kan gestart worden zonder dat je kind aanwezig hoeft te zijn. Neem hiervoor wel een foto (papier/digitaal) mee waarop jouw kind alleen staat. 

Door vooraf onderstaand behandelovereenkomst in te vullen kan tijdens de eerste afspraak direct worden gestart met de hulpvraag.
Behandelovereenkomst kinderen tot 16 jaar
Behandelovereenkomst vanaf 16 jaar en volwassenen

Eigen Wijsz Moniek

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de persoon en de klacht. Gemiddeld zijn dat twee tot vier consulten en merk je al vrij snel dat er dingen veranderen. We bekijken daarom aan het eind van elk consult of er nog een vervolg nodig is. Tussen elk consult zit ongeveer vier weken.

Tarieven

De kosten van een consult zijn € 65,00.
Betaling kan contant of via overboeking.

De behandelingen worden gezien als alternatieve geneeswijze en niet vergoed door de zorgverzekeraar.  

Voor de algemene voorwaarden en de privacyverklaring klik hier