Eigen Wijsz praktijk voor coaching en therapie Schijndel - Moniek Versantvoort

Over mij

Vanuit betrokkenheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen…
Ik ben Moniek Versantvoort en tijdens mijn opleiding tot NEI coach heb ik ervaren dat alles wat je zoekt al in jezelf zit. Dat betekent dat je de oplossingen voor problemen die je ervaart al bij je hebt. Dat noem ik jouw eigen wijsheid. Samen met jou die kracht weer terugvinden, dat is wat ik doe. Gedurende een korte tijd wandel ik met je mee, vanuit gelijkwaardigheid, betrokkenheid en vertrouwen in jouw mogelijkheden. We vinden jouw eigen wijsheid, zodat je op jouw eigen wijze weer verder kunt.

Andere werkzaamheden
Behalve in mijn praktijk Eigen Wijsz voor coaching en therapie, ben ik al vele jaren werkzaam in het basisonderwijs. Eerst als leerkracht, later als intern begeleider en nu al meer dan tien jaar als adjunct-directeur. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het coachen van kinderen, volwassenen en teams.

Blijven ontwikkelen
In mijn privé leven ben ik moeder van twee prachtige, eigenwijze kinderen. In het verleden heb ik zo mijn eigen strubbelingen gehad en loop ik, net als een ander, nog regelmatig tegen dingen aan. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. NEI therapie heeft mij hierin al veel gebracht. 

Opleidingen en scholingen

PABO (Fontys Hogeschool) 2002;  Schoolleider, Master HBO (Magistrum) 2008; NEI therapie (Jolanda Vleugel opleidingsinstituut voor integrale coaching en therapie, www.jolandavleugel.nl) 2019, Systemisch werken in 1 op 1 situaties (Jolanda Vleugel opleidingsinstituut voor integrale coaching en therapie www.jolandavleugel.nl) 2019,  Reiki usui Shiki Ryoho 1 (Marijke Vink www.reikipraktijkdenbosch.nl), GroepsGeluk, systemisch werken in de klas (www.groepsgeluk.nl) 2020, Orthomoleculaire Middelen (Jolanda Vleugel opleidingsinstituut voor integrale coaching en therapie www.jolandavleugel.nl), Kanker Anders Bekeken (Jolanda Vleugel opleidingsinstituut voor integrale coaching en therapie www.jolandavleugel.nl) 2020

” De vlinder staat voor mij symbool voor jezelf op eigen kracht ontpoppen en uit te groeien tot jezelf met je eigen kleuren. De sleutel naar deze verandering heb je zelf in bezit. Als vlinder heb je weer de vrijheid om te vliegen naar waarheen je wilt en om jouw eigen kleuren te laten zien.”

Eigen Wijsz praktijk voor coaching en therapie Schijndel - home

Aangesloten bij

Praktijk Eigen Wijsz is aangesloten bij het CAT (https://catcollectief.nl). Dit is een beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten en voldoet hierbij aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ). Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT) GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl 

Moniek Versantvoort is ook lid van de vereniging voor NEI therapeuten (VVNT). Meer informatie hierover is te vinden op  https://www.vvnt.nl.

Eigen Wijsz

Wil je een afspraak maken of wil je weten wat ik voor jou of je kind kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

Aangesloten bij

 

Praktijkadres

Meijldoorn 1
5482 SG Schijndel
Telefoon: 06 41731135
E-mail: info@praktijkeigenwijsz.nl