Uitgroeien tot jezelf
met je eigen kleuren

Coaching en therapie voor Jongeren

Je kunt bij Eigen Wijsz terecht voor de meest uiteenlopende klachten. Dit kunnen emotionele klachten zijn, gedrags- of leerproblemen maar ook lichamelijke klachten, of een combinatie hiervan. Om een beeld te krijgen welke klachten dit kunnen zijn, vind je hieronder een paar voorbeelden. Deze lijst is maar een kleine selectie van de mogelijkheden die er zijn. Mocht je twijfelen of ik als NEI therapeut iets voor je kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact op om te overleggen. 

Voorbeelden

Ongewenste emoties, lichamelijke klachten, moeite met concentreren, leerproblemen, ongewenst gedrag, faalangst, angsten, buikpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, eetproblemen, darmklachten, boosheid, allergie, verdriet, niet graag naar school willen, vaak of snel ziek, gevoeligheid, gepest worden, gescheiden ouders, moeite om voor jezelf op te komen of om vrienden te maken, niet lekker in je vel zitten,  moeite met het aangeven van je grenzen, vermoeidheid, huidproblemen, chronische klachten, dyslexie, autisme, ADHD/ ADD, onzekerheid, verslavingen (roken, gamen, drugs, eten, nagelbijten).

Werkwijze

Eerste consult

Als je voor een consult komt, mogen je ouder(s) of opvoeder(s) hierbij aanwezig zijn als je dat prettig vindt. Maar je mag uiteraard ook alleen komen. 

Als ouder is het ook mogelijk om voor een consult te komen zonder dat je kind aanwezig is bij de NEI therapie. Soms is dit prettig als je het voor je kind te belastend vindt om erbij aanwezig te zijn. Neem hiervoor wel een foto (papier / digitaal) mee waarop jouw kind alleen staat.

Na de kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van jouw klacht(en) of vraag. Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag anders willen? 
Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je nodig hebt om dit  op te lossen. Voor meer informatie over NEI therapie en de methoden die ik gebruik, klik hier

Vervolg

Aan het einde van het consult bepalen we het vervolg.  We bespreken welke behandeling en begeleiding jij nodig hebt. Wat jij graag zou willen.   

Gemiddeld zijn er twee tot vier consulten nodig. Aan het eind van elk consult bekijken we of er nog een vervolg nodig is. 

Alles wat de kindercoach met jou bespreekt, blijft tussen ons. Jij bepaalt zelf wat je tegen je ouders vertelt of wat ik tegen je ouders vertel.

Eigen Wijsz

Wil je een afspraak maken of wil je weten wat ik voor jou of je kind kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

Aangesloten bij

      

Praktijkadres

Meijldoorn 1
5482 SG Schijndel
Telefoon: 06 41731135
E-mail: info@praktijkeigenwijsz.nl