Uitgroeien tot jezelf
met je eigen kleuren

Baby’s en kinderen

Bij de NEI coach kun je met uiteenlopende klachten terecht. Dit kunnen emotionele-, mentale en lichamelijke klachten zijn, maar ook ongewenst gedrag en leerproblemen. Hieronder enkele voorbeelden om te laten zien hoe breed de coaching en therapie ingezet worden. Deze lijst is maar een kleine selectie uit de mogelijkheden die er zijn. Mocht je twijfelen of ik iets voor je kan betekenen neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op om te overleggen.

Voorbeelden

Moeite met concentreren, leerproblemen, ongewenst gedrag, faalangst, angsten, buikpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, huilbaby, eetproblemen, darmklachten, boosheid, allergie, verdriet, niet graag naar school willen, vaak of snel ziek, vaccinaties, gevoeligheid, gepest worden, reisziekte, gescheiden ouders, moeite om voor jezelf op te komen of om vrienden te maken, moeite met afscheid nemen, lage weerstand, niet lekker in je vel zitten, ongewenste emoties, lichamelijke klachten, moeite met het aangeven van je grenzen, vermoeidheid, huidproblemen, chronische klachten, dyslexie, autisme, ADHD/ADD, onzekerheid, nagelbijten.

Werkwijze

Eerste consult

De eerste afspraak, zeker bij kinderen jonger dan 8 jaar, is alleen met de ouder(s).
Na een persoonlijke kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van de klacht(en) of hulpvraag van jouw kind. Waar loopt je kind tegenaan? Wat zou jij en je kind graag anders willen?
Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je kind nodig heeft om dit op te lossen. Het uittesten is mogelijk zonder de aanwezigheid van je kind. Neem hiervoor wel een foto (papier/digitaal) mee waarop jouw kind alleen staat.
Voor meer informatie over NEI therapie en de methoden die ik gebruik, klik hier

Vervolg

Aan het eind van het eerste consult bepalen we het vervolg. We bespreken o.a. of de aanwezigheid van je kind bij het volgende consult gewenst is of dat dit niet nodig is. 

Gemiddeld zijn er twee tot vier behandelingen nodig. Aan het eind van elk consult bekijken we of een vervolg van de NEI therapie nodig is. 

Alles wat we bespreken, blijft tussen ons. 

Eigen Wijsz coaching en therapie voor baby's en kinderen

Eigen Wijsz

Wil je een afspraak maken of wil je weten wat ik voor jou of je kind kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

Aangesloten bij

      

Praktijkadres

Meijldoorn 1
5482 SG Schijndel
Telefoon: 06 41731135
E-mail: info@praktijkeigenwijsz.nl