Bericht praktijk

Therapie Schijndel? Coaching Schijndel? Eigen Wijsz!

Bij Eigen Wijsz coaching en therapie Schijndel kunnen jong tot oud terecht voor de meest uiteenlopende klachten en vragen. Denk hierbij aan emotionele, mentale en lichamelijke klachten, ongewenst gedrag of leerproblemen. Aan de hand van NEI therapie kun je ook meer inzicht krijgen in jezelf. Therapeut Moniek Versantvoort heeft tijdens haar opleiding tot NEI coach ervaren dat je de oplossingen voor problemen die je ervaart al bij je hebt. Het beste adres voor coaching? Schijndel is de plaats waar je haar praktijk kunt vinden.

Voor kinderen en volwassenen
NEI therapie is een alternatieve geneeswijze. Na een persoonlijke kennismaking, beginnen we met het in beeld brengen van jouw klacht(en). Daarna start de NEI coach met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je nodig hebt om dit op te lossen. Moniek is een kindercoach, maar ook ouderen kunnen haar inschakelen als coach. Volwassenen hebben eveneens baat bij haar werkwijze.

Een consult duurt gemiddeld een uur. Het aantal behandelingen dat noodzakelijk is, hangt af van de persoon en diens vraag. Gemiddeld zijn dat twee tot drie consulten. Je merkt al vrij snel resultaat en gaat klachten te lijf vanuit jouw eigen wijsheid. Vandaar Eigen Wijsz. Eigenwijs zijn is dus net zo goed een positieve eigenschap.

Coaching en therapie? Sint-Michielsgestel? Actief in deze regio
Zoek je therapie in Sint-Michielsgestel? De praktijk ligt op een steenworp afstand. Eveneens als je behoefte hebt aan coaching. Sint-Michielsgestel behoort tot het verzorgingsgebied van Eigen Wijsz. Evenals deze plaatsen waar Moniek actief is met coaching: Vught, Boxtel, Den Bosch, Liempde, Esch, Haaren, Helvoirt en Berlicum.          

Behalve in haar praktijk Eigen Wijsz is Moniek al vele jaren werkzaam in het basisonderwijs. Eerst als leerkracht en de laatste tien jaar als adjunct-directeur. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan in het coachen van kinderen, volwassenen en teams.  

Coaching Sint-Michielsgestel? Therapie Boxtel? Eigen Wijsz is dichtbij
Waar je ook woont in de regio Schijndel, de hulp en ondersteuning van Eigen Wijsz is altijd dichtbij. Voor meer informatie over NEI therapie en de methoden die de NEI coach gebruikt, klik hier. Neem voor vragen of een afspraak gerust contact met Moniek op.