Bach Bloesem Remedies

Bach Bloesem Remedies brengen je in balans.

De Bach Bloesem Remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Er zijn 38 Bach Bloesem Remedies en voor iedere emotie is er een bloesem. Een Bach Bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve tegenpool. Het helpt om het geestelijk evenwicht op een natuurlijke manier te herstellen.

Jouw persoonlijke Bach Bloesem mix.

Je kunt bij mij terecht om een persoonlijke Bach Bloesem Remedie op maat te laten maken. Een Bach bloesem op maat is een mix van verschillende Bach Bloesems die aansluiten bij wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Dit doe ik door uit te testen, met behulp van een biotensor, welke remedies jij nodig hebt. Een persoonlijke Bach Bloesem mix gebruiken in combinatie met een NEI consult ondersteunt, versnelt en versterkt het proces.  Het Bach Bloesem remedie is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen met succes worden gebruikt. 

Voor een persoonlijke Bach Bloesem mix kun je met mij contact opnemen via app, mail of telefonisch. Ik maak deze dan persoonlijk voor je klaar. 

Eigen Wijsz

Wil je een afspraak maken of wil je weten wat ik voor jou of je kind kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

Aangesloten bij

       

Praktijkadres

Meijldoorn 1
5482 SG Schijndel
Telefoon: 06 41731135
E-mail: info@praktijkeigenwijsz.nl